Va spun acum modul meu de a pregati o delicioasa supa din resturi;poate veti gandi ca sunt zgarcita,nu sunt dar e pacat sa arunc ceva ce poate fi folosit;la mine in bucatarie,"nimic nu se pierde,totul se transforma"!!
Punem la fiert in oala oasele,pielea,si toate legumele curatate,spalate,taiate,cu 1lingura de sare si cateva boabe de piper;
dupa ce am luat spuma regulat si totul este fiert bine,strecuram,legumele le punem intr-un bol si alegem toata carnea care a ramas pe oase;
pasam legumele impreuna cu carnea cu blenderul vertical pana rezulta o pasta,amestecam pasta cu laptele de cocos sau smantana,mai subtiem cu supa de la fiert atat cat doreste fiecare,punem pe foc sa mai dea cateva clocote,condimentam dupa gust apoi servim cu patrunjel verde sau crutoane.
1
Nu aruncati niciodata oasele atunci cand dezosati piept sau chiar pulpe
2
le puneti la congelator si pregatiti o delicioasa supa cu legume
3
asta in situatia in care nu aveti un patruped in gospodarie