Supa crema de linte( de post)- "Şorbat adass"

de Mihaela11_jo in Mancaruri de post, 17 Noi 2010 | 11844 vizualizari

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

17.11.2010, 14:53

Frumoasa prezentare

nadina73 1

17.11.2010, 16:10

super cu sigurantadar de unde linte portocalie?

Sylvia 1

17.11.2010, 16:54

Excelent arata

Mihaela11_jo 1

17.11.2010, 17:09

Draga Nadina,
Eu traiesc in Iordania , dar am vazut la supermaket la Timisoara.

Mihaela11_jo 1

17.11.2010, 17:10

Multumesc Sylvie
Nu am reusit sa finalizam proiectul de Pasti, dar sper sa te inspir cu cateva bucate de post.Sper sa reusesti ce ti-ai propus.

Irina 1

17.11.2010, 18:55

Imi place supa. N-am stiut ca fierbe atat de repede lintea, sau e vorba numai de soiul asta de linte?

Mihaela11_jo 1

17.11.2010, 21:38

Multumesc Irina.
Se fierbe foarte repede si e foarte consistenta; si in postul musulman al Ramadanului se consuma foarte mult.

mena29 1

17.11.2010, 22:00

Imi place

vanilla 1

19.11.2010, 14:16

o portie mai ai pe undeva ptr mine?

Mihaela11_jo 1

21.11.2010, 14:28

Si daca nu mai este , se face repede una noua

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 19:27

jolie 1

08.09.2011, 10:08

mihaela te rog spune-mi si mie unde ai gasit instrumentul acela de sita si de la alta reteta unde ai gasit apa de roze? pupici

stradivarius 1

10.07.2012, 01:38

Abia astept sa fac supa! Sunt convinsa ca e delicioasa!

Valclaudia 1

16.03.2017, 06:46

trebuie incercata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez picant cu naut