Supa crema de mazare, spanac si menta

de Oana in Supe, 19 Apr 2018 | 7722 vizualizari

 

O supa dulce si aromata, cam asta mi-a iesit azi. Mazarea poate sa fie proaspata sau congelata, oricum va iesi foarte buna. 

 

INGREDIENTE

  • 400 gr mazare congelata
  • 1 fir de praz
  • 50 gr unt
  • 200 gr frunze proapsete de spanac
  • o mana de menta proaspata
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de mazare, spanac si menta:

Pune la fiert o oala cu 2 l de apa si sare dupa gust.

Adauga prazul taiat rondele si mazarea.

Lasa sa fiarba 20 de minute.

Adauga apoi frunzele de spanac si mai lasa 5 minute sa fiarba.

Scurge din apa in care au fiert legumele si las-o deoparte.

Mixeaza supa cu un blender vertical si adauga cubuletul de unt, zeama de lamaie, menta proaspata si sare si piper dupa gust.

Daca mai este nevoie, adauga din zeama oprita pana ajungi la consistenta dorita.

Serveste supa cu crutoane si mix de seminte deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare, spanac si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Majgomboc leves - Supa de gombot de ficat