Supa crema de porumb

de divainbucatarie in Supe, 5 Noi 2010 | 5224 vizualizari

 

Daca va plac supele “exotice”, cu gust dulceag, va recomand aceasta supa. Se face in 10 minute si aveti ocazia sa schimbati meniul obisnuit.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca de unt topit
  • 6 felii de bacon
  • 2 cutii de conserve porumb
  • 2 catei de ustoroi tocat fin
  • 150 ml lapte
  • 200 ml smantana
  • praf curry – dupa gust
  • sare – dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de porumb:

Intr-o tigaie punem untul si calim baconul. Cand acesta s-a rumenit il scoatem din tigaie si tot aici calim porumbul din conserva. Adaugam usturoiul tocat fin si amestecam pentru a se intrepatrunde aromele – eu l-am lasat mai mare acum pentru ca am vrut sa testez daca obtin acelasi rezultat (daca il eliminati inainte sa dati prin blender compozitia aproape la fel). Punem smantana si laptele, si lasam sa fiarba 2 minute. Saram si dam la parte de pe foc. Turnam in blender si mixam compozitia. Punem in castron si decoram cu baconul prajit, praf de curry si chilli. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

lia maria 1

05.11.2010, 12:46

sunt prima imi placeeste foarte gustoasa

lia maria 1

05.11.2010, 12:47

na ca mi-a luat-o silviainainte

divainbucatarie 1

06.11.2010, 09:59

multumesc, e foaret buna, trebuie sa o incercati!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa mediteraneana de legume