Supa cu ceapa verde si cu bors

de Rahela Velicu in Supe, 18 Mai 2016 | 5152 vizualizari

 

O supita gstoasa, cu Bors cu smantana.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 1 morcov
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • fidea
  • leustean verde
  • sare
  • 1/2 plic de bors cu smantana la plic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu ceapa verde si cu bors:

Mai intai taiem ceapa rondele cat mai mici si dam morcovul pe razatoarea mare.

Le punem la fiert impreuna cu uleiul si un praf de sare si intre timp curatam si taiem cartofii cuburi si ii adaugam in ciorba la fiert.

Lasam aproximativ 20 de minute, dupa care adaugam si fideaua.

Lasam in continuare la fiert pana cand cartofii si fideaua sunt fierte. Inainte cu 2-3 minte sa stingem focul adaugam si borsul si amestecam. La final adaugam leusteanul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Puteti adauga alte verdeturi

2

Puteti bate un 1 ou la sfarsit

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu ceapa verde si cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]