Supa cu ceapa verde si cu bors

de Rahela Velicu in Supe, 18 Mai 2016 | 4755 vizualizari

 

O supita gstoasa, cu Bors cu smantana.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 1 morcov
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • fidea
  • leustean verde
  • sare
  • 1/2 plic de bors cu smantana la plic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu ceapa verde si cu bors:

Mai intai taiem ceapa rondele cat mai mici si dam morcovul pe razatoarea mare.

Le punem la fiert impreuna cu uleiul si un praf de sare si intre timp curatam si taiem cartofii cuburi si ii adaugam in ciorba la fiert.

Lasam aproximativ 20 de minute, dupa care adaugam si fideaua.

Lasam in continuare la fiert pana cand cartofii si fideaua sunt fierte. Inainte cu 2-3 minte sa stingem focul adaugam si borsul si amestecam. La final adaugam leusteanul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Puteti adauga alte verdeturi

2

Puteti bate un 1 ou la sfarsit

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu ceapa verde si cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmenzan

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de broccoli, un deliciu plin de vitamine