Supa cu galusti

de Julie in Supe/Ciorbe, 18 Iun 2010 | 8199 vizualizari

 

Supa cu galusti e preferata fiului meu, pentru ca "nu are atatea zarzavaturi in ea" -cum spune el! :)

 

INGREDIENTE

  • un ou
  • 2 linguri ulei
  • 1.5 l apa
  • 4 linguri cu gris
  • sare
  • vegeta
  • patrunjel

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galusti:

Eu o fac asa:
Pun la fiert 1.5 l apa in care adaug 2 linguri ulei si o lingurita cu concentrat de supa. Sare adaug numai daca e nevoie.
Intr-un bol bat bine un ou cu o lingura de ulei si un praf de sare. Apoi putin cate putin adaug grisul amestecand in continuare.Cantitatea de gris difera  in functie de marimea oului sau de calitatea grisului ( daca are granulele mai mari intra mai putin daca e mai fin intra mai mult). Oricum in jur de 4 linguri .

Atunci cand apa a dat in fiert, se iau cu  lingurita cantitati mici din compozitia de galuste si se pun in oala. Se tin pe foc 10-15 min, cat sa se fiarba grisul si galustile sa se umfle frumos.

Se opreste focul si se presara patrunjel verde.
Rapid si simplu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Julie 1

19.06.2010, 09:44

Servim cu drag toata suflarea...indiferent de sunteti bebe sau oameni mari!

eclerash 1

20.06.2010, 12:10

este si preferata mea!

Julie 1

20.06.2010, 12:52

Atunci, avem si pentru tine o portie gata pregatita, Eclerash!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza de Bihor