Supa cu paste fainoase (inele)

de Valclaudia in Supe, 5 Mai 2017 | 6688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi mari
  • 1 ceapa medie
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 pastarnac mare
  • 1 telina mica
  • 2 linguri legume uscate
  • cca 100 gr paste fainoase cu ou (inele)
  • cca 2l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu paste fainoase (inele):

Curatam legumele si le spalam sub jet de apa rece.

Punem apa cu uleiul in oala, la foc mediu.

Morcovii ii taiem betigase, telina si pastanacul se taie bucati de marimea dorita.

Ceapa curatata si spalata se pune intreaga la fiert, adaugam restul legumelor in oala si le fierbem 20 minute.

Indepartam ceapa din supa, adaugam legumele deshidratate, sare si piper dupa gust, punem inelusele la fiert pentru 5 minute.

Oprim focul, presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu paste fainoase (inele)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste de gris