Supa cu tagliolini

de Valclaudia in Supe, 1 Sep 2013 | 5415 vizualizari

 

cu taitei foarte fini, mai exact. Pe care eu nu-i las deloc la fiert, adunci cand ii adaug in oala am si stins focul la mancare.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. tagliolini (taitei fini cu ou)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 2 morcovi mari
  • 2 linguri de ulei
  • 3l apa
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu tagliolini:

Curatam legumele si le spalam.

Morcovul se taie rondele (eu am folosit cutitul de taiat cascaval sa obtin acele felii ondulate).

Ceapa se toaca marunt, la fel ardeiul se taie cubulete.

Calim toate legumele in doua linguri de ulei pana devine ceapa sticloasa, adaugam sare si piper dupa gust, apoi apa si lasam sa fiarba acoperit pana se inmoaie morcovul.

Adaugam pastele tagliolini si stingem focul.

Presaram verdeata (patrunjel verde) tocata si lasam oala acoperita cateva minute pentru a se intrepatrunde aromele.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu tagliolini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole pastai cu legume si orez(reteta cu nr 400)