Supa de ceapa

de alldaycooking in Supe, 8 Apr 2011 | 5805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 cartofi mari
  • 50 gr unt
  • 1/2 l supa de pasare
  • 1/2 l apa
  • 2 foi de dafin
  • chimen
  • piper
  • sare
  • crutoane
  • branza Brie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ceapa:

Ceapa de taie rondele si se dinstuie in unt. Este important ca ceapa sa se caleasca fara a se arde. Dupa ce capata ceapa o culoare aurie, adaugam apa, foile de dafin, chimenul si supa si lasam sa fiarba la foc mic. Morcovul taiat bucati mari si cartofii taiati in sferturi se pun la fiert in supa de ceapa. Cand sunt fierti morcovii si cartofii se scot pe o farfurie. Supa se pune in blender, se adauga sare, piper si se paseaza foarte bine. In vase ceramice punem supa, presaram crutoane si bucatele de Brie si dam la cuptor 3-4 minute.

TIPS-URI

1

Eu am folosit crutoane din paine integrala cu semninte de in care fiind putin mai acrisoara a mers de minune cu supa dulceaga de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]