Supa de ceapa frantuzeasca

de Mitinita in Supe, 3 Dec 2010 | 8824 vizualizari

 

Delicioasa supa din Franta!

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe,curatate si taiate felii
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 litru supa de legume
  • 1 lingura faina
  • 100 gr cascaval ras
  • 4 felii de paine alba
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ceapa frantuzeasca:

Se caleste ceapa in uleiul incins pana devine aurie. Adaugi faina si o prajesti putini,apoi adaugi supa de legume,sarea si piperul.
Intre timp,rumenesti feliile de paine intr-un prajitor de paine sau la cuptor.Cand sunt rumenite pe ambele parti,le scoti si le presari cu cascaval,le dai la cuptor pentru cateva minute pana se topeste acesta.

Tai painea in forme dorite,le pui in boluri si torni supa fierbinte peste. Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]