Supa de cirese

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 17 Iun 2010 | 13822 vizualizari

 

supele nu trebuie sa fie intotdeauna calde cu carne sau taitei,pot fi si cu diferite fructe ca de exemplu supa de cirese ,care se serveste rece

 

INGREDIENTE

  • 500 g cirese
  • 1,5 litri apa
  • putina sare
  • sucul de la o lamaie
  • 2 linguri de faina
  • 150 ml iaurt natural
  • 4 linguri de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cirese:

Se spala ciresele se scot samburii apoi se pun la fiert in apa cu putina sare si 4 linguri de zahar.Se lasa sa fiarba 10 minute .Intre timp se amesteca 2 linguri de faina cu iautul si sucul de lamaie sa nu ramana cocoloase ,apoi se pune peste supa de cirese se lasa sa dea 2 clocote si se stinge focul

Este o supa ce se serveste rece,iar in zilele de vara merge  fantastic de bine

PS;se poate si iarna cu compot de cirese

Am pus patrunjel verde numai pt decor nu se serveste cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

housy 1

26.06.2010, 16:14

deci WOW ! cum arata...in Ardeal se face supa de visine...seamana mult cu asta, doar k e ceva mai acrisoara.

Corinuta 1

26.06.2010, 16:28

Foarte buna!

UrsanMihaela 1

02.01.2020, 09:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu dovlecei