Supa de dovleac

de dantes in Supe, 26 Oct 2018 | 4111 vizualizari

 

Retete inspirate de toamna
M-a inspirat mirela0911 https://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-dovleac-84891.html; am inlocuit pastarnacul cu doi cartofi si smantana cu unt si am schimbat putin modul de pregatire.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg miez de dovleac placintar
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1/2 telina radacina
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovleac:

Se curata dovleacul de seminte, se taie in bucati si se pune la fiert.

Se curata morcovii, cartofii, ceapa si telina, se taie in bucati si se pun la fiert; cand sunt gata, se blenduiesc si se sareaza dupa gust. Cand este fiert dovleacul, se paseaza si se amesteca cu legumele blenduite si unt. Se mai adauga apa din apa in care au fiert legumele pana obtinem consistenta dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]