Supa de galuste

de hany30 in Supe, 4 Noi 2015 | 3490 vizualizari

 

Galustele ies foarte pufoase .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tacamuri de pasare
  • o radacina pastarnac
  • un morcov
  • o ceapa
  • o foaie dafin
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper dupa gust
  • Pentru galuste :
  • 2 oua
  • 7 linguri gris
  • 1 lingura ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste:

Se fierb tacamurile aproximativ 10 minute , pana cand se ridica spuma in oala . Se aduna spuma si de adauga legumule curatate si tocate bucati mari, dafinul si coditele de patrunjel . Se asezoneaza cu sare si piper . Si se fierbe pana cand legumele si carnea sunt patrunse. In acest timp  se fraca ouale cu ulei si cu sare si se adauga grisul in ploaie pana ajungi la consistenta unei smantani groase . Cu o lingura incalzita in supa , se ia din compozitie si se adauga in supa . Se acopera oala si se fierbe la foc mic aproximativ 10 minute, apoi se stinge focul. Inainte de servire se toaca patrunjel proaspat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]