Supa de iepure

de Bya Ralu in Supe, 9 Apr 2015 | 9367 vizualizari

 

O supa delicioasa, sa o incercati si voi

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne de iepure
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 radacina de telina
  • 1/2 ardei gras rosu
  • paste-tagliatelle
  • 1 lingura ulei de masline
  • vegeta
  • piper
  • leustean
  • frunze de telina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de iepure:

Bucatiile de iepure se pun intr-o cratita cu apa, se fierbe la foc mediu pentru 30 minute, intre timp se ia spuma.

Ceapa se toaca marunt, ardeiul gras cuburi, iar morcovul rondele si se pun la calit in ulei de masline. Se adauga si radacina de telina taiata feliute.

Dupa ce s-au calit legumele se adauga in oala de supa peste carnea de iepure.

Separat intr-o cratita cu apa pregatim pastele, cand apa incepe sa clocoteasca se pune sare si pastele, se lasa cateva minute, se scurg de apa si se pun in oala de supa.

Se pun condimentele dupa gust se mai lasa cateva minute dupa care se adauga patrunjel proaspat sau frunze de telina tocate marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (44)

MOKUSKA 1

14.04.2015, 10:54

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:38

saru-mana corinutza

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:39

ildi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]