Supa de praz cu carne tocata

de ianculubita in Supe, 16 Apr 2013 | 8553 vizualizari

 

Va amintiti ca Doina Varga a postat aici in urma cu cateva zile,aceasta supa????
Ei bine,cum de felul meu sunt curioasa,am incercat-o;nu va spun ce nebunie a iesit!!!
Eu am redus din cantitatile ingredientelor,pentru ca nu-i stiam gustul dar cu siguranta o voi repeta.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati praz
  • 2 tuburi branza topita cu smantana
  • 500 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu carne tocata:

Calim prazul taiat marunt, impreuna cu morcovul ras fin, ciupercile taiate si carnea; dupa ce s-au calit, adaugam 4l de apa si lasam sa fiarba 1h; dupa ce s-a racit putin, adaugam branza topita si amestecam bine pana se topeste (eu am folosit cubulete de branza topita si le-am pasat cu blenderul); condimentam dupa gust si se serveste calda cu patrunjel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]