Pentru galuste, m-am inspirat de la Jamila.
Carnea de pui o spalam bine, dupa care o punem in apa cu sare la fiert, spumam de cate ori este nevoie, dupa care adaugam legumele (curatate,spalate si taiate in bucati).
Lasam sa fiarba la foc potrivit, dupa ce au fiert legumele, se scot impreuna cu carnea si se strecoara supa.
Punem o oala cu apa cu sare la fiert. Intr-un bol, batem oul cu sare, adaugam apa si uleiul, amestecam bine, dupa care adaugam grisul in ploaie pana obtinem consistenta unei smantani groase; la final adaugam praful de copt. Lasam 10 min deoparte sa se odihneasca, dupa care se formeaza galustele si se pun in apa care fierbe.
Se lasa sa fiarba 10 min, dupa care se adauga 1 pahar de apa rece, se mai lasa sa fiarba 5 min.
Se scot galustele pe un platou, dupa care le adaugam in supa strecurata; la final adaugam patrunjel verde si condimente dupa gust