Supa de pui cu fidea

de Dya Daniela Andrei in Supe, 14 Iun 2014 | 7209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de pui
  • un cartof mare
  • 2 morcovi
  • un pastarnac
  • o bucata de telina
  • o ceapa uscata
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4 cuiburi de fidea
  • sare dupa gust
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu fidea:

Fierbem carnea, intr-o oala cu 4 litri de apa, adunand spuma formata. Cand aceasta este bine patrunsa, adaugam legumele tocate dupa bunul plac sau pastrate intregi. Saram dupa gust si le fierbem impreuna cu carnea de pui atat cat este necesar. Strecuram apoi supa formata (carnea si legumele se pot folosi pentru un alt preparat) si continuam fierberea, aproximativ 10 minute, adaugand cele 4 cuiburi de fidea. Se serveste calda, cu patrunjel proaspat tocat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa din aripi de pui