Curatam morcovul, pastarnacul si il dam pe razatoarea mica.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosiile decojite le matunrim.
Intr-o cratita incingem uleiul, adaugam ceapa, morcovul, pastarnacul, usturoiul curatat si taiat pe jumatate, 5-6 linguri de apa si inabusim legumele la foc potrivit 4-5 minute.Dupa ce inabusim aceste legume scoatem usturoiul.
Punem rosiile tocate cu tot cu sucul loc, pasta de rosii de casa, pasta de gogosari si doua cani de apa.
Cand incepe sa clocoteasca condimentam cu sare, piper, busuiocul uscat si fierbem supa 20-25 de minute, in functie de cat de groasa vreti sa fie.
Intre timp in alta oala punem apa cu sare pe foc si cand da in clocot adaugam pastele si le fierbem 8-10 minute.
Le scurgem cand sunt gata si le tropim cu 1 lingura de ulei pentru a nu se lipi intre ele.
Cand supa este gata o tragem de pe foc, punem o portie in farfurie, deasupra cateva paste, 4-5 stropim ulei de masline si servim.
Pofta buna!