Supa de salata verde

de Sidy in Supe, 12 Dec 2010 | 8348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc salata verde
  • 50 g slanina afumata
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 300 ml iaurt
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de salata verde:

Se spala salata verde si se rupe in bucati. Se curata usturoiul si se da prin presa.Slanina se taie cubulete. In oala in care se face supa se pune lingura de ulei si bucatelele de slanina. Se lasa citeva secunde sa se prajeasca se adauga repede, repede usturoiul presat si oul si se invarte pina se intareste oul. Trebuie sa ne miscam repede sa nu se arda usturoiul...
Se adauga apa necesara peste oul cu slanina prajita si se adauga salata si condimentele .
Se lasa sa fiarba bine salata.

Cind este fiarta , iaurtul se amesteca cu un polonic de supa fierbinte , se stinge focul sub supa si se adauga iaurtul in supa.
Deasupra se pune marar verde tocat.
Cine doreste poate adauga smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

cristeena20 1

17.10.2012, 11:44

superrrrrr..o sa incerc si aceasta varianta cu iaurt si slanina (numai c anu am aici slanina)

Sidy 1

17.10.2012, 14:13

Pune atunci oleaca de kaizer sau ceva cu slaninuta afumata....

diaconta 1

17.10.2012, 14:35

si noi facem cu putina afumatura ,dar punem si morcov
e un deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]