Supa de spanac cu smantana

de mihaelar63 in Supe, 1 Feb 2015 | 4012 vizualizari

 

Am gasit ieri spanac proaspat la piata din acela bun de la tarani . Chiar la asa ceva imi statea gandul . La ceva verde :d

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde
  • 1 os de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei gras mare rosu
  • 200 gr smantana
  • 50 ml ulei
  • sare
  • Pt galuste :
  • 2 oua 
  • 2 linguri de ulei
  • 4 linguri faina alba 
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac cu smantana:

  1. Osul de porc se spala si se pune la fiert in 3 l apa cu sare, daca este nevoie se spumeaza.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Ceapa, usturoiul se toaca marunt, morcovul si ardeiul cuburi. Se calesc usor in ulei. Peste acestea se adauga zeama fierbinte si osul care a fiert in ea . (eu las pana cand carnea cade de pe os ). Preparati galustele din ou batut, faina, ulei si sare.
  4. Dupa 15 minute cand morcovul este patruns se introduc cu ajutorul unei linguri galustele . La fiecare galusca se introduce lingura in zeama inainte .
  5. La sfarsit se drege supa cu smantana diluata cu apa calda si se introduce spanacul rupt marunt cu mana .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sidy 1

14.12.2018, 08:13

Trebuie facuta

mihaelar63 1

15.12.2018, 01:12

Mirela , deja stiu

mihaelar63 1

15.12.2018, 01:13

Multumesc de vizita , Sidy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde acrita cu zarzane