Supa de spanac cu smantana

de mihaelar63 in Supe, 1 Feb 2015 | 3712 vizualizari

 

Am gasit ieri spanac proaspat la piata din acela bun de la tarani . Chiar la asa ceva imi statea gandul . La ceva verde :d

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde
  • 1 os de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei gras mare rosu
  • 200 gr smantana
  • 50 ml ulei
  • sare
  • Pt galuste :
  • 2 oua 
  • 2 linguri de ulei
  • 4 linguri faina alba 
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac cu smantana:

  1. Osul de porc se spala si se pune la fiert in 3 l apa cu sare, daca este nevoie se spumeaza.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Ceapa, usturoiul se toaca marunt, morcovul si ardeiul cuburi. Se calesc usor in ulei. Peste acestea se adauga zeama fierbinte si osul care a fiert in ea . (eu las pana cand carnea cade de pe os ). Preparati galustele din ou batut, faina, ulei si sare.
  4. Dupa 15 minute cand morcovul este patruns se introduc cu ajutorul unei linguri galustele . La fiecare galusca se introduce lingura in zeama inainte .
  5. La sfarsit se drege supa cu smantana diluata cu apa calda si se introduce spanacul rupt marunt cu mana .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sidy 1

14.12.2018, 08:13

Trebuie facuta

mihaelar63 1

15.12.2018, 01:12

Mirela , deja stiu

mihaelar63 1

15.12.2018, 01:13

Multumesc de vizita , Sidy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu ghimbir si prosciutto