Supa de spanac de post

de Veronica22 in Supe, 25 Feb 2015 | 4214 vizualizari

 

Pregatit in orice mod mie imi place foarte mult spanacul.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac de post:

Spanacul se curata si se spala bine in cateva randuri de apa daca este mai marunt,sau frunza cu frunza sub jet de apa pentru a inlatura orice urma de nisip sau pamant.

Punem intr-un vas apa la fiert in care adaugam o lingura de sare.Cand apa clocoteste adaugam spanacul si-l lasam sa fiarba in clocot 1-3 min.

Scurgem spanacul si cand s-a racorit il vom toca cu cutitul.

Calim o ceapa tocata marunt in ulei,adaugam faina,amestecam repede sa nu ramana cocoloase.Spanacul tocat se adauga si el si apoi vom completa cu apa rece amestecand putin pentru a desface bine faina.

Lasam sa fiarba 5-6 min,adaugam sare dupa gust si usturoiul pisat.

La final vom adauga mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]