Supa de sparanghel alb cu sunca presata

de Satisfyyourcravings in Supe, 6 Mai 2018 | 4257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame de sparanghel
  • 200 grame de cartofi
  • 1 cub concentrat de pui
  • 250 grame sunca presata
  • putin unt
  • patrunjel proaspat, tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de sparanghel alb cu sunca presata:

Sparanghelul se spala si se taie cuburi.

Sunca se taie fasii nu foarte lungi.

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Se fierb in 1.5 litri de apa in care a fost dizolvat cubul concentrat, 12-15 minute, la foc mediu. Cu 10 minute inainte de a fi cartofii fierti complet, se adauga si sparanghelul. Se transforma totul in crema cu ajutorul unul blender vertical. Se aseaza inapoi pe foc si se adauga sunca presata. Se fierbe cateva minute. La final, se adauga putin unt, sare si piper. 

Se presara cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel alb cu sunca presata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]