Supa de taitei

de cristi1980 in Supe, 23 Dec 2013 | 4909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati gat de pui
  • 3 morcovi
  • fidea 200g
  • 1 telina
  • 1 cub knorr
  • patrunjel
  • sare piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de taitei:

Curatam morcovii, telina, spalam carnea de pui. Intr-o oala punem apa la fiert. Adaugam puiul, morcovii, telina, patrunjel. In alta oala fierbem fideaua cu sare 15 minute. Fideaua o adaugam in supa.La sfarsit punem niste sare, piper, o lingura de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui la Multicooker