Supa de vacuta

de dakris in Ciorbe, 21 Feb 2012 | 5252 vizualizari

 

Astazi am facut o supica pt copii mici (peste 1 an). Fetita mea a mancat-o cu mare pofta... :)

 

INGREDIENTE

  • 2 cuburi carne de vita
  • ardei rosu
  • morcov
  • pastarnac
  • ceapa
  • patrunjel frunze si radacina
  • 1 rosie si/sau suc de rosii
  • taitei
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vacuta:

Carnea de vita am taiat-o bucatele mici si am pus-o intr-o oala la fiert (cca 30 min).

Intr - oala in care am pus cca 1,2 l apa am adaugat radacinoasele si ceapa taiate cubulete mici. Dupa ce acestea au fiert cateva minute, am adaugat ardeiul si rosia tocate marunt, apoi carnea fiarta. Pentru ca supa nu era suficient de colorata, am mai adaugat  vreo 2-3 lingurite de bulion facut in casa si taiteii. Dupa ce au fiert si acestia din urma am adaugat 2 linguri de ulei si patrunjel verde tocat marunt.

Se sareaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 10:20

mihaelar63 1

23.02.2012, 14:04

Sa-ti traiasca puisorul
De cum am vazut imaginea m-am gandit ca ai preparat ptr . bebe

dakris 1

23.02.2012, 19:23

multumesc frumos, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250