Supa de vitel cu taitei

de Maria_Laura in Supe, 6 Feb 2014 | 3785 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 3-4 morcovi
  • 2-3 radacini patrunjel
  • 1 ceapa
  • o jumatate de telina
  • 3-4 litri apa
  • taitei
  • 500 gr. carne vitel/vita (puteti inlocui cu carne de pasare sau porc)
  • sare
  • frunze patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu taitei:

Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa, se spumeaza daca e nevoie! Zarzavaturile curatate si spalate se adauga in oala in care fierbe carnea; se pune sare sau vegetta dupa gust.

Ar fi bine sa fiarba la un foc moderat spre mic pentru a ramane supa limpede!

Cand carnea si legumele sunt fierte, se ia de pe foc si se strecoara.

In supa rezultata se fierb taiteii.

Se presara frunze de patrunjel!

(Carnea fiarta se poate consuma dupa preferinta si legumele fierte la fel! Eu am facut fasole verde in care am adaugat carnea de vitel).

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vita, cu taitei de casa