Supa frantuzeasca de ceapa

de laylalala in Supe, 27 Mai 2010 | 5345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe, feliate subtire
  • 1 lingurita frunze uscate de rozmarin, maruntite
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita zaharsare si piper, dupa gust
  • 600 ml zeama de supa de vita
  • 2-4 felii de paine prajita
  • 25 gr branza cheddar rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa frantuzeasca de ceapa:

Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga uleiul.Adauga in tigaie, rozmarinul maruntit, 1 lingurita zahar, sare si piper, dupa gust.Caleste totul pana cand ceapa se caramelizeaza, aprox.15 minute.Adauga 600 ml zeama de supa de vita si lasa totul la fiarba 10 minute.
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Aseaza feliile de paine prajita intr-o tava, presara-le cu branza cheddar rasa si da-le la cuptor 5 minute pana cand branza s-a topit.

Serveste supa cu feliile de paine prajita cu branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa frantuzeasca de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de broccoli