Planul de gatit pentru astazi era cu totul altul, dar ce sa vezi, cand m-am trezit am constatat ca dezghetasem altceva.Nu ca ar prima data. Ba chiar mai bine...
Asa ca am facut o supa gulas, adica un gulas mai zemos, fiert incet la slow cooker Crock Pot.
Carnea de vita o taiem in cubulete mici. Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa marunt. Ardeiul kapia il taiem cubulete. Cartofii ii taiem cuburi mai mari. Morcovii ii taiem rondele.
Intr-o tigaie, incintam uleiul si punem la rumenit carnea, la foc iute. Scoatem carnea si punem morcovii si ceapa. Le lasam sa se inmoaie usor.
In vasul aparatului slow cooker Crock Pot punem conserva de rosii, adaugam cartofii, carnea, ceapa si morcovul, apoi ardeiul. Punem apa calda cat sa cuprinda ingredientele, asezam capacul aparatului si il pornim pe High pentru aproximativ 4 ore.
Cu 15 minute inainte de final, adaugam foile de dafin, sare, piper, boiaua dulce, boiaua iute, semintele de chimen usor zdrobite si maghiran. Cand este gata, oprim aparatul si presaram patrunjel verde.