Supa mexicana de rosii cu ardei copti si crema de iaurt mentolat picant by Jamie Oliver

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 15 Iul 2015 | 4273 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru supa:

  • 4 fire de ceapa verde taiate grosier
  • 4 catei de usturoi tocati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cutii (400 grame fiecare) de rosii bio in bulion
  • 450 grame ardei copti
  • 1 legatura de coriandru
  • un pumn de orez alb

Pentru sosul de iaurt:

  • 250 ml de iaurt bio degresat
  • cateva felii de Jalapeno conservat
  • 1/2 legatura menta proaspata

Pentru servit:

  • 1 avocado
  • branza feta
  • 1 fir de ceapa verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mexicana de rosii cu ardei copti si crema de iaurt mentolat picant by Jamie Oliver:

Se incalzeste uleiul intr-o cratita si se adauga toate celelalte ingrediente pentru supa plus 800 ml apa fierbinte. Se lasa sa fiarba la foc mic 12-13 minute. 

Intre timp, cu ajutorul unul blender se amesteca toate ingredientele pentru sosul de iaurt.

Dupa cele 12-13 minute se transforma supa intr-o crema folosind un blender,

Se serveste supa cu sosul de iaurt, bucati de avocado, branza feta si ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mexicana de rosii cu ardei copti si crema de iaurt mentolat picant by Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta alla puttanesca