Supa Miso (reteta netraditionala)

de Satisfyyourcravings in Supe, 4 Apr 2016 | 4156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cani apa
  • 1/2 cub concentrat supa de legume (Traditional se folosesc fulgi Bonito-peste uscat)
  • cateva picaturi sos de peste (daca se folosesc fulgi bonito, nu se mai foloseste si sosul de peste)
  • 1 lingura pasta miso alba (Shiro Miso)- pasta de soia fermentata
  • 100 grame tofu moale (silken)
  • 1 foie nori- alge pentru sushi (Traditional se folosesc algele wakame)
  • 2 fire ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Miso (reteta netraditionala):

Se incalzeste apa intr-o cratita. Se adauga cubul concentrat si sosul de peste si se lasa pana cand cubul este complet dizolvat. 

Separat, se amesteca miso cu 2 linguri din supa obtinuta anterior. Se adauga apoi in supa. 

Se adauga tofu taiat cuburi mici, algele taiate bucati si ceapa taiata rondele. Se amesteca usor. Se lasa sa fiarba la foc mic spre mediu 5 minute. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Miso (reteta netraditionala)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 16.07 la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimion