Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de pana_luminita in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2009 | 9491 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: , retete Supe/Ciorbe
Fierbem carnea bine, apoi adugam legumele taiate buc mai mari se drege cu sare
Galuste: batem cele doua oua dupa care in ploaie adaugam grisul si branza , galustele se fierb separat in apa cu unt .
de articook 1
de mihaelar63 9
Bucataras Dragos 1
super! am sa incerc si eu!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 15:19
ieri la 14:38
ieri la 11:02
pe 06.03 la 10:19
de vasimur 4
pe 05.03 la 17:49
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Rocsi
elena1988 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
loredanaaa 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!