Supa rosie, de gaina taraneasca:)

de ANCA in Supe, 25 Ian 2010 | 9915 vizualizari

 

..cand eram mica, supa/ciorba obligatoriu trebuia sa fie rosie, altfel nu ma atingeam de ea:)) o exasperam pe mama:))

 

INGREDIENTE

  • carne de gaina de tara, grasa si frumoasa:)
  • morcovi
  • telina
  • pastranac
  • radacina patrunjel
  • ceapa
  • suc de rosii

Galuste imperiale:

  • 50 gr. faina
  • 50 gr. gris
  • 50 gr. cascaval ras
  • 50 gr. unt moale
  • 3 oua
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rosie, de gaina taraneasca:):

Carnea se pune la fiert in apa rece, se spumeaza.

Cand carnea este aproape fiarta, se pun legumele taiate cubulete si ceapa, care se fierbe intreaga, si se scoate din supa la final. Cantitatile de legume se adapteaza in functie de cata carne avem.

Am adaugat o cana cu suc de rosii, am lasat sa clocoteasca putin, am potrivit gustul cu sare si piper, apoi am pus galustile in supa si le-am lasat sa fiarba incet cam 5 minute. 

Galustile le-am preparat dupa urmatoarea reteta http://www.bucataras.ro/retete/2065/galuste-imperiale-pentru-supa.html , postata de Leoflori, nu mai reiau operatiunea de preparare. Mi-au placut foarte mult, sunt delicioase!

Am oprit focul si am presarat o patrunjel tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rosie, de gaina taraneasca:)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte