Supa-crema de ciuperci

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 6 Noi 2010 | 7306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   500 g ciuperci champignon si hribi
  •  1 ceapa
  •  1 morcov mic
  •  1 ardei mic
  •  1 lingura faina
  •  sare,piper
  •  otet
  •  crutoane
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de ciuperci:

 1. Ciupercile se curata,se spala si se toaca. 2. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei,apoi se adauga ciupercile si se calesc si ele. 3. Se adauga ardeiul tocat si morcovul.Se acopera cu cateva cani de apa calda si se lasa sa fiarba.Daca mai este nevoie se adauga apa.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Cu ajutorul unui mixer verical se transforma ingredientele in crema. 4. Faina se amesteca cu apa si se toarna in fir subtire peste supa.Se fierbe pana se ingroase. 5. Se serveste cu verdeata,crutoane si otet dupa gust!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]