Supa-crema de praz

de nico15 in Supe, 25 Oct 2012 | 3930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 3 fire de praz
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 150 ml smantana lichida 15%
  • menta
  • sare
  • 50 ml smantana lichida 32%
  • Busuioc
  • 2 litri de supa(de legume)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de praz:

Se curata cartofii, prazul, ceapa si morcovul se taie in bucati potrivite si se pun la foc in supa, pe care o aveam pregatita anterior. Adaugam legumele si potrivim de sare, adaugam si o lingurita de menta(proaspata sau de la plic).

Le lasam la foc pana sunt fierte bine dupa care vom scoate legumele si le vom blenda, iar supa o dam la o parte dupa foc. Dupa ce am blendat bine adaugam in supa(care a scazut suficient datorita fierberii) in prealabil temperata(racita) smantana lichida 15% si mai fierbem la foc mic 15 minute.

Luam de pe foc si lasam in asteptare. Inainte de momentul servirii decoram supa-crema cu smantana 32% si decoram cu o frunza de Busuioc. Usoara si hranitoare, a avut un real success.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Lau 1

26.10.2012, 11:21

place

MotanLaOale 1

26.10.2012, 11:36

nico15 1

26.10.2012, 13:59

Multumesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de praz cu carne tocata