Tagliatele cu spanac, bucatele de porc si ciuperci

de Panacris in Porc, 16 Iun 2012 | 3821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucatele de porc 500 g.,
  • ceapa galbena 4 bucati,
  • ardei gras verde 2 bucati,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • ciuperci taiate 1 conserva,
  • marar verde 1 legatura,
  • foi de dafin 2 bucati,
  • sos de rosii 100 ml.,
  • tagliatelele cu spanac 250 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu spanac, bucatele de porc si ciuperci:

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Se adauga ardeiul tocat marunt, bucatelele se carne, sare, piper, boia, marar, foi de dafin si ciupercile. Se amesteca usor, apoi se adauga apa, cat sa acopere totul. Se lasa la fiert la foc mediu, cca. 30 de minute. Intre timp se fierb pastele, in multa apa cu sare, cca. 10 minute de la primul clocot. Se scurg, se stropesc cu ulei de masline, ca sa nu se lipeasca intre ele.  

Mancarica se serveste alaturi de salata de sezon. Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot folosi orice fel de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu spanac, bucatele de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatele cu piept de pui