Tagliatelle aglio, olio & peperoncino

de lira in Paste, 20 Sep 2010 | 5924 vizualizari

 

Reteta aceasta este o adaptare de la Spaghetele aglio, olio & peperoncino. Este o reteta foarte rapida si merge foarte bine pentru o cina sau o zi de post, daca renuntati la cascaval.
Cum eu am facut tagliatelle cu spanac, m-am hotarat sa le folosesc la aceasta reteta

 

INGREDIENTE

  • 200 g tagliatelle cu spanac
  • 2-3 chilli uscati
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle aglio, olio & peperoncino:

Cateii de usturoi se taie feliute, iar chilli se marunteste.

Pastele se pun la fiert.

Usturoiul si chilli se pun intr-o tigaie si se rumenesc, pana cand usturoiul e putin auriu. Nu il lasati mai mult pentru ca se amareste. Pastele scurse si pun intr-un castron si se amesteca cu usturoiul si chilli. Se pune cascaval sau parmezan deasupra, se garnisteste cu frunze de busuioc si ....... Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle aglio, olio & peperoncino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

cococo 1

23.09.2010, 22:39

incearca sa pui pastele fierte si scuse bine de apa diresct in tigaia in care ai pregatit uleiul , unturoiul si ardeiul iute , asa le servesti fierbinti

lira 1

23.09.2010, 22:57

cococo ms de pont, data viitoare incerc sugestia ta

alexana2008 1

06.01.2011, 17:09

pacat ca nu multi apreciaza simplitatea. o pasta simpla si gustoasa. coco are dreptate. pastele le pui in tigaie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ierburi aromate, in sos ragu si ciuperci