Tagliatelle al pollo e pomodoro

de ANCA in Paste, 12 Aug 2010 | 7290 vizualizari

 

..adica taitei cu pui si sos de rosii:))

 

INGREDIENTE

  • Tagliatelle pentru 2 portii
  • un piept de pui dezosat
  • 1 kg de rosii coapte bine
  • usturoi
  • cimbru
  • oregano
  • maghiran
  • busuioc
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle al pollo e pomodoro:

Pieptul de pui l-am taiat cubulete mici si l-am inabusit usor in tigaie, cu un strop de ulei de masline si condimentat cu cimbru, oregano, maghiran, putina sare si piper proapat rasnit.

Rosiile le-am taiat cubulete (nu le-am cojit) si le-am pus in blender, obtinand un suc proaspat de rosii, in care am presarat putin busuioc uscat.

Am adaugat sucul de rosii peste pui si am lasat la fiert la foc mic 15 minute, apoi am pus usturoiul pisat.

Pastele integrale le-am fiert 8 minute, conform instructiunilor de pe ambalaj, le-am clatit cu apa rece si le-am asezat in farfurii, iar in mijloc am pus sosul cu pui.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle al pollo e pomodoro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno, reteta delicioasa si super rapid de preparat