Tagliatelle con Panna e Spinaci

de dentistutza in Paste, 5 Apr 2011 | 6338 vizualizari

 

Ca tot este sezonul de spanac...eu din comoditate am folosit din cel congelat. Normal ca cel proaspat ar fi mai indicat!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tagliatelle proaspete (pasta fresca al uovo)
  • 1 cutie smantana lichida 15% Dorna
  • 1/2 pachet spanac congelat frunze intregi
  • 2 linguri unt
  • 200 gr. cascaval sau telemea mai putin sarata
  • 4 catei de usturoi feliati subtire
  • sare, piper,1/4 lingurita nucsoara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle con Panna e Spinaci:

Pastele se fierb in apa cu sare si apoi se scurg fara a le trece sub jet de apa rece.Spanacul se da in doua clocote si apoi se toaca cu cutitul.Untul se pune intr-o craticioara la topit si se pune spanacul la calit cu putina sare cam 7-8 minute. Se potriveste de gust cu piper si nucsoara, se toarna smantana lichida, branza rasa si usturoiul si se lasa sa dea in doua trei clocote. Se adauga pastele fierte, se amesteca  bine si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle con Panna e Spinaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]