Tagliatelle cu bacon si sos de smantana

de ANCA in Paste, 20 Noi 2011 | 26380 vizualizari

 

O alternativa pentru carbonara, fara a folosi galbenusul crud, simplu si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 200 g bacon
  • 5-6 ciuperci
  • un cub de unt (25 g)
  • 300 g smantana
  • 2-3 linguri parmezan ras
  • o ceapa medie
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu bacon si sos de smantana:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc usor in unutul topit, apoi se adauga baconul fasii si ciupercile feliate. Se lasa la foc pentru 5 minute, apoi se adauga smantana si parmezanul. Se asezoneaza cu piper si sare.

Lasam sa dea cateva clocote la foc mic, amestecand continuu.

Se adauga patrunjelul si pastele al dente in sos, se amesteca si se aseaza in farfurii.

Se servesc imediat, calde, cu parmezan ras de-asupra si un pahar de vin alb!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu bacon si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu dovlecel si sos de rosii