Tagliatelle cu bacon si sos de smantana

de ANCA in Paste, 20 Noi 2011 | 25779 vizualizari

 

O alternativa pentru carbonara, fara a folosi galbenusul crud, simplu si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 200 g bacon
  • 5-6 ciuperci
  • un cub de unt (25 g)
  • 300 g smantana
  • 2-3 linguri parmezan ras
  • o ceapa medie
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu bacon si sos de smantana:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc usor in unutul topit, apoi se adauga baconul fasii si ciupercile feliate. Se lasa la foc pentru 5 minute, apoi se adauga smantana si parmezanul. Se asezoneaza cu piper si sare.

Lasam sa dea cateva clocote la foc mic, amestecand continuu.

Se adauga patrunjelul si pastele al dente in sos, se amesteca si se aseaza in farfurii.

Se servesc imediat, calde, cu parmezan ras de-asupra si un pahar de vin alb!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu bacon si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu dovlecel, bacon si sofran