Tagliatelle cu busuioc si pastrama

de mihaelar63 in Paste, 15 Oct 2010 | 5148 vizualizari

 

Cum vad cate o pasta fainoasa mai deosebita nu rezist si ii spun ,, hai cu mine''!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste cu busuioc ,
  • 250 gr paste integrale ,
  • sare 
  • 500 gr pastrama porc 
  • 100 ml ulei
  • 3 rosii 
  • 3 catei usturoi
  • i ardei rosu
  • sare
  •  piper 
  • busuioc verde
  • 300 gr branza burduf
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu busuioc si pastrama:

  1. pastele se fierbin apa clocotita cu sare si 1 lingura de ulei, sa nu se prinda , se scurg si se clatesc cu apa rece .
  2. in restul de ulei incins se prajeste pastrama  [ desarata daca e cazul ] taiata fasii , pana devine usor crocanta ,
  3. rosiile usturoiul , ceapa , ardeiul se curata , se spala , se taie bucati si se dau prin blender cu 2 fire busuioc .Sucul rezultat se da in clocot scurt impreuna cu sare si piper . [sa-i mai ramana savoarea de proaspat ]
  4. serviti pastele cu sosul proaspat , pastrama crocanta si decor de busuioc verde , presarati cu branza de burduf .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu busuioc si pastrama" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel