Tagliatelle cu pui in stil venetian

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 23 Mar 2018 | 3436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2-3 crengute rozmarin, frunzele tocate
  • 50 grame stafide carnoase, hidratate in apa fierbinte 30 de minute
  • 100 grame muguri de pin
  • 500 grame tagliatelle
  • patrunjel tocat pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui in stil venetian:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. 

Se unge puiul cu ulei si se presara cu sare si piper, apoi se aseaza cu pieptul in jos, pe o tava si se coace 1 1/2 ore pana cand este gatit complet. Se intoarce cu pieptul in sus spre finalul gatirii. 

Se lasa la odihnit. 

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Pentru sos, se toarna toate sucurile din tava in care a fost gatit puiul intr-o cratita. Se adauga rozmarinul tocat fin, stafidele scurse si mugurii de pin. Se fierbe la foc mic 12 minute. 

Se indeparteaza carnea de pe pui si se rupe in bucati mari. (Eu am lasat puiul intreg)

Pastele se amesteca cu sosul obtinut anterior si bucatile de carne. 

Se serveste in vase incalzite si presarate cu patrunjel proaspat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui in stil venetian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]