Tagliatelle cu sos arrabiata

de Sidy in Paste, 28 Aug 2011 | 6324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g tagliatelle
  • 400 g rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • oregano
  • chilli
  • 2 linguri pasta gogosari
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos arrabiata:

Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt. Rosiile din conserva se toaca si ele marunt. Patrunjelul verde se toaca fin. In doua linguri ulei de masline sotam putin ceapa, dupa doua minute adaugam usturoiul, celelalte condimente si rosiile. Lasam sa fiarba 10-15 minute pina cand ceapa se inmoaie de tot.

Intr-un vas punem apa cu sare si o lingura cu ulei.Lasam sa dea in clocot si adaugam pastele pe care le lasam sa fiarba 8 minute. Dupa ce sunt gata le strecuram de apa in care au fiert , le dam sub un jet de apa rece apoi le punem in farfurii. Deasupra punem sos arabiata din belsug si presaram patrunjel verde tocat. Se poate rade putin cascaval deasupra.

O mancare usoara si foarte sanatoasa. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos arrabiata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftelute, sos si ciuperci