Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc

de Angelina_Elena in Paste, 19 Iul 2013 | 7852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 1 ceapa medie
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 conserva mica de rosii in bulion
  • 1-2 frunze busuioc proasptat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc:

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si lasam sa se caleasca 5 minute.

Adaugam apoi pasta de ardei, amestecam si lasam putin sa se caleasca impreuna.

Adaugam apoi rosiile in bulion pasate cu blenderul, sare si piper dupa gust si lasam sosul sa fiarba la foc mic pana scade putin.

Intr-o oala punem apa la fiert cu putina sare si 1 lingurita de ulei.

Cand incepe sa clocoteasca, adaugam pastele si lasam sa fiarba 8-10 minute, apoi le strecuram si le adaugam peste sosul precedent.

Eu am pus busuioc tocat deasupra, celorlati nu le place...

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de vin