Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana

de RoXx in Paste, 31 Oct 2012 | 10513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr sunca feliata
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa
  • 5 ciuperci medii
  • sare,piper
  • o lingurita pudra usturoi
  • o jumatate lingurita praf chilli
  • 200 gr tagliatelle
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana:

Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala cu pereti inalti. Cand a inceput sa farba in clocot se adauga si pastele si se fierb conform timpului de pe ambalaj.

Ceapa se curata si se taie julienne. Sunca se taie in fasii de 1 cm. Ciupercile se taie si ele fasii subtiri. Se pune la calit ceapa cu un praf de sare. Dupa 2-3 minute se adauga si sunca si ciupercile si se lasa la calit in jur de 5 minute. Apoi, se adauga si smantana si condimentele si se lasa 5 minute la foc mic. Dupa ce au fert pastele de preferat sa fie al dente, se pun peste sos si se mai lasa 1 minut pe foc.

Se servesc calde.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci