Tagliatelle de casa cu pui si ciuperci

de Miha in Paste, 24 Mai 2010 | 6467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru paste:
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • sare
  • Pentru sos:
  • 1/2 piept de pui
  • 300 g ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de casa cu pui si ciuperci:

Despre paste am mai povestit si in o alta reteta, Tagliatelle cu sos de smantana si cascaval.

Se amesteca oul cu faina si putina sare. Trebuie sa obtinem un aluat compact si tare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, acoperit, apoi se intinde foaie subtire, pe masa presarata cu faina. Se ruleaza si se taie fasii, dupa care se rasfira pe masa si se lasa la uscat.

Sos:

Pieptul de pui se taie cuburi, ciupercile felii.

Pieptul de pui se prajeste usor, impreuna cu ceapa tocata marunt, in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga ciupercile si rosiile decojite si taiate marunt. Se fierbe la foc mic, daca mai este necesar se adauga putina apa.

Se potriveste gustul de sare si piper, iar aproape de sfarsit se adauga usturoiul pisat.

Se toarna sosul peste paste, se presara cu patrunjel si se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de casa cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna Vegetala