Tagliatelle verzi cu masline si capere

de Doralinda in Paste, 22 Mai 2013 | 8318 vizualizari

 

O alta reteta usoara, rapida si gustoasa! Si de ce nu, si de post!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatele verzi
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2-3 bucati usturoi pisat
  • 3 linguri capere ( din conserva)
  • 12-15 masline kalamon (grecesti) fara samburi
  • 2 linguri cimbru proaspat
  • putin patrunjel tocat marunt (optional)
  • jumatate ceasca vin alb
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 rosii taiate bucati mici
  • 1 lingura sos de rosii concentrat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle verzi cu masline si capere:

Caliti ceapa si usturoiul in uleiul de masline, adaugati rosiile si pasta de rosii, amestecati si lasati cca 5 minute, apoi stingeti cu vin. Lasati la foc iute alte 5 minute, dupa care adaugati maslinele taiate in doua, caperele, cimbrul si potriviti de sare si piper, lasand sa mai fiarba cca 5 minute.

Fierbeti pastele cca 5 minute in apa sarata, le strecurati si le amestecati cu sosul la care adaugati si patrunjelul.

TIPS-URI

1

Ptr o prezentare mai frumoasa, puteti sa puneti sosul deasupra la paste in farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle verzi cu masline si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (17)

Doralinda 1

22.05.2013, 17:28

Padre, bune si de post!

Rocsi 1

22.05.2013, 20:07

Doralinda 1

22.05.2013, 22:45

Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla Putanesca