Taietei chinezesti cu ciuperci sotate

de Valclaudia in Paste, 12 Iul 2015 | 5314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g taietei chinezesti (din faina de orez)
  • 250 g ciuperci brune
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita sos de soia
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei chinezesti cu ciuperci sotate:

Ciupercile curatate si spalate se taie bucati.

Se pun la sotat in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt si ardeiul rosu taiat fasii.

Presaram sare si piper dupa gust, lasam la foc potrivit pana scade toata apa lasata de ciuperci.

Adaugam dupa gust sos de soia si presaram patrunjel proaspat tocat.

Punem apa cu sare la fiert.

Cand clocoteste adaugam taieteii de orez si ii lasam la foc mic 5 minute.

Scurgem apoi taieteii si ii servim cu ciuperci brune sotate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei chinezesti cu ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

diaconta 1

12.07.2015, 23:18

Arata delicios

mihaelar63 1

13.07.2015, 07:29

Buna idee !!! Imi plac

-Licurici- 1

15.07.2015, 13:43

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taietei - Nouilles chinezesti