Taitei de casa

de lilik in Paste, 4 Sep 2012 | 4749 vizualizari

 

Am facut acesti taitei dupa reteta mamei mele dragi...

 

INGREDIENTE

  • Pentru 100 gr de faina folosim
  • 1 ou
  • 1 vf de cutit de sare
  • 1 lingura de apa rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Cernem faina si facem o fantana in mijloc,unde vom pune oul,sarea si lingura de apa.

Framantam bine pana obtinem un aluat omogen,apoi il acoperim cu folie transparenta si il lasam 15-20 de minute la odihnit.

Trascurs timpul luam aluatul,il intindem putin cu mana,apoi presaram putina faina pe masa si intindem cu sucitorul pana obtinem o foaie foarte subtire prin care putem vedea masa de lucru(ca "foita de tigara").

Punem foaia pe un prosop curat si o lasam sa se usuce putin,apoi o impachetam si incepem sa taiem taiteii de marimea dorita.

Ii folosim dupa plac.

TIPS-URI

1

dozele trebuie marite in functie de cate persoane sunt la masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (25)

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:19

lilik 1

13.09.2012, 09:15

Gabytza ms

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]