Taitei de casa fara ou

de iry-gabriela in Paste, 6 Feb 2012 | 17550 vizualizari

 

...nu pot concepe o ciorba sau o supa fara taietei de casa pt ca eu consider ca sunt gustosi si dau gust mancarii...

 

INGREDIENTE

  • o ceasca de apa,
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa fara ou:

Apa se pune intr-un vas cu un pic de sare dupa care se adauga faina si se framanta un aluat pe care sa il putem modela.  Aluatul se imparte in doua si se ia o bucata si se intinde cu un sucitor formandu-se o turta subtire si se presoara cu faina. Apoi se ruleaza si se taie fidelute dupa preferinta. Ii puteti folosi si la supe si chiar la ciorbe....

TIPS-URI

1

in acelasi mod se fac si cei cu ou diferenta este ca in loc de apa folosim ou batut..

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa fara ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa, cu ou, reteta de baza pentru un aluat perfect