Crusta
Umplutura
In plus
Untul se topeste intr-o craticioara.Se racoreste si se toarna peste biscuitii macinati .Se framanta cu mana si se omogenizeaza.
Se ia o forma de tarta cu diametrul de baza de 18 cm si se tapeteaza fundul cu acest amestec ridicand usor si pe peretii vasului.
Se baga tava la frigider penrtru 10 minute, timp in care preparam umplutura.
Preincalzim cuptorul.
Punem intr-un bol Branza calcica Delaco (225 gr) impreuna cu smantana, zaharul, zaharul pudra si coaja rasa. Adaugam si ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare.
Scoatem tava de la frigider , turnam amestecul si-apoi o introducem in cuptorul preincalzit lasand-o 35 de minute la aproximativ 165 grade.
O scoatem, intindem dulceata de afine deasupra, stropim cu zeama de lamaie si-o introducem pentru inca 10 minute la cuptor.
O scoatem din tava cand este rece.