Tarta cu branza de vaci, rosii uscate si vinete

de aziz in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2012 | 4837 vizualizari

 

Astazi tin sa va incant cu o tarta delicioasa dulce, sarata, aromata......Paste fericit tuturor!

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 250 gr faina neagra
  • un praf sare
  • o lingura drojdie uscata
  • o lingura zahar
  • lapte caldut- un pahar
  • o lingurita ierburi de Provence
  • 50 gr ulei de masline

Umplutura:

  • 300 gr branza proaspata de vaca sau urada proaspata+2 linguri smantana
  • 2 oua
  • cateva felii de vanata prajite in prealabil
  • o lingurita ierburi de Provence
  • o lingura de corn flour sau amidon
  • sare
  • rosii uscate 4-5 bucati sau 4-5 felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza de vaci, rosii uscate si vinete:

Facem aluatul din ingredientele de mai sus si lasam la crescut cam 30-40 minute.Intre timp pregatim umplutura amestecand branza cu ouale, sare ierburile de Provence si smantana+amidon sau cornflour.Se intinde foaie in tava de tarta se pune umplutura peste ea si se aseaza deasupra rosiile uscate si vinetele prajite in prealabil.Puteti picura putin ulei de masline deasupra.Dam la cuptorul preincalzit 175 grade pana se rumeneste frumos, eu am presarat cateva frunze de oregano deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza de vaci, rosii uscate si vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

aziz 1

15.04.2012, 19:35

Mihaela11_jo 1

15.04.2012, 22:05

Cristos a Inviat! si Sarbatori fericite!

aziz 1

16.04.2012, 09:25

Adevarat a inviat ,multumesc la fel vecinica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu somon afumat